Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Andrew Wiggins sendte Nikola Jokic ind i All-Star

    Denver Nuggets Nikola Jokic har været en af ​​de øverste unge stjerner i 2016-17 sæsonen, der bygger på en meget god rookie sæson at blive en top Most Improved Player kandidat og en trendy pick at erstatte eventuelle skadede spillere i søndagens All-Star Game. Han med mange fans’ støtte, flere og flere fans ville købe Billige NBA Trøjer at støtte ham.

    Jokic har været særlig stærk i de seneste uger - han har to triple-double i januar, herunder én i Nuggets’ rekord-indstilling sejr over Golden State Warriors på mandag. Jokic vil deltage i både Rising Stars Challenge og Skills Challenge i New Orleans i denne weekend, og det er en sikker satsning, at forskellige medier medlemmer vil tale op sandsynligheden for, at han deltager i hovedturneringen ved All-Star Weekend i 2018. For nylig, Denver Nuggets Trøjer er elsket af fans.

    Dette spil var højdepunktet i natten for Wiggins (og for NBA som helhed), men det var bare en af ​​hans spande i en fantastisk præstation. En dag efter udstationering 41 point i en smal tab til Cleveland Cavaliers, Wiggins scorede 40 på 15-af-26 optagelse for at føre Minnesota til en 112-99 sejr.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Denver Nuggets Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!