Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Lakers frafalde Jose Calderon alle tegn peger på Warriors deal

    En af de værst bevarede hemmeligheder i NBA årlige playoff-berettigelse afkald deadline 1 marts ser ud til at blive åben virkelighed. Spærring en større vending, begivenhederne, vil veteran punkt vagt Jose Calderon slutte sig til Golden State Warriors senere i denne uge for at give en kendt mængde i slutningen af ​​bænken. Fans bølge Billige NBA Trøjer til at fejre. Det er så spændende.

    Den største vejspærring til handlen blev afsluttet mandag, når Los Angeles Lakers enige om at en buyout med Calderon og straks frafaldes ham foran onsdagens deadline. Hvis Calderon rydder dispensationer, vil han være fri til at underskrive med alle hold. Så hvis du støtter ham, jeg tror, ​​du kan købe Golden State Warriors Trøjer for ham.

    Nu Warriors bare nødt til at håbe, at de ikke er desperate nok til at spille Calderon i et par minutter i fjerde kvartal af spillet 7 af NBA-finalerne. Waiver-deadline signee Anderson Varejao blev tvunget ind i denne rolle i 2016, og vi ved alle, hvordan det endte til Golden State.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Golden State Warriors Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!