Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Jordan forlader agent efter kontroversiel sommer

    Da eftertragtede friagentcenter DeAndre Jordan brækkede en mundtlig aftale om at tilslutte Dallas Mavericks for at vende tilbage til Los Angeles Clippers, er Billige NBA Trøjer galt samlet af fans. Analytikere og observatører spekulerede på, hvad der kunne have ændret sig i løbet af blot få dage. Kæmpede Clippers et overfald for at overbevise ham L.A. var stedet for ham? Var deres emoji videnskab for stram? Var Blake Griffin stol barricade bare for stærk?

    Jordan vil nu nødt til at finde ny repræsentation, selv om hans nye fireårige aftale fjerner noget af haster. Når han beslutter sig for at gøre sit valg, er det sandsynligt, at potentielle agenter vil have en slags forklaring på, hvad der gik ned med Mavericks, Clippers og Fegan. Los Angeles Clippers Trøjer er elsket af fans. Whey de spiller spillene, fans vil bære det for at se.

    Rapporterne på tidspunktet for Jordans beslutning om at gå tilbage til Clippers viste, at han følte, at Fegan havde skubbet ham mod Mavericks på grund af hans forhold til cubanske. De to har arbejdet sammen om flere tilbud i fortiden (ikke alle succesfulde) og blev anset for at have orkestreret Jordans flytte til Dallas i detaljer. Jordans utilfredshed var tydelig på dagen for hans flyt tilbage til Los Angeles, da han tilsyneladende ikke kontaktede Fegan om hans forandring af hjerte og efterlod en række interesserede i mørket.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Los Angeles Clippers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!