Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Cleveland Cavaliers og TT stadig låst

    Før den nye sæson fra starten af ​​træningslejr kun en uge, har mange hold klar. Fans forbereder også Billige NBA Trøjer. Men Cleveland Cavaliers og begrænset fri agent Tristan - Thompson om forskellene mellem kontrakt prislappen forblev på $ 14 millioner.

    Hvis Cleveland Cavaliers Trøjer og Thompson ikke kunne nås inden udgangen af ​​denne uge for at forny, kan Thompson vælge at underskrive et års tilbud på 6,9 mio. $ Kontrakt, og vent derefter til sommeren næste år for at blive en ubegrænset friagent. I sidste måned har Thompson's agent Ricky - Paul sagt, at hvis den endelige TT underskrev kontrakttilbud, vil han ikke overveje Cavaliers-kontrakten om sommeren næste år.

    Det er værd at nævne, Thompson og LeBron-James forholdet mellem det gode, og de har samme agent. James har sagt offentligt, at Thompson skulle afslutte sin karriere i Cleveland. Men nu, James Thompson og intervenerede ikke til forhandlinger med Cavalierne. Han gav ikke kun en række muligheder, der var åbne for kavalierne, men pressede på, men offentliggjorde ikke relevante kommentarer i sociale medier.

    I betragtning af at Cavaliers og Thompson har tilstrækkelig plads til at nå til enighed, vil sagen (James trængte ind) stadig ske.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Cleveland Cavaliers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!