Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Blazers sluttede med tredjepladsen

    Portland Trail Blazers faldt til den forsvarsmester Golden State Warriors i Western Conference Finals i mandag aften. Det var en skuffende ende på en magisk sæson af overprestation. Det er på tide at ændre Portland Trail Blazers
     trøjer
    igen. Dette er det sjette år i træk, blazerne har lavet playoffs. Krigerne var simpelthen for meget til Blazers. De sluttede med den tredje bedste rekord i den vestlige konference.

    The Blazers har underskrevet træneren Terry Stotts til en flerårig kontraktudvidelse på tirsdag, der er blevet den fjerde længste begavede træner i NBA. Det blev annonceret ved afslutningsinterviews. Vilkårene for aftalen blev ikke udgivet. Stotts guidede Trail Blazers til en 53-29 record i denne sæson. Han var en tidlig adopter til den moderne stil af NBA. Og han blev tænkt som en af ​​de øverste trænere i ligaen.

    Portland Trail Blazers Point Guard Damian Lillard sagde, at han vil fortsætte med at bære nba trøjer og spille gennem skaden. Lillard scorede 19 point i portlands 110-99 tab for krigere på lørdag. Holdet planlagde at tilbyde franchise-hjørnestenen Damian Lillard en maksimal forlængelse denne offseason, som er værd at $ 191 millioner. Han fortjener absolut denne forlængelse. Men det begrænser Blazers muligheder for at tage en chance på handelsmarkedet eller i det frie bureau.

    Verwante Tags

    nba trøjer Portland Trail Blazers trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!