Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Chandler Hutchison skulle gøre det bedre i sommer ligaen

    Chicago Bulls har været involveret i virkningen af ​​Thunder and Rockets handel, der rockede NBA verden den 11. juli. Thunder sendte superstar point guard Russell Westbrook til Rockets i bytte for Chris Paul. Denne handel kunne dog have en reel indflydelse på Bulls, da de stammer fra nogle få udkast. Det er ikke overraskende, at Bulls ikke vil erhverve Westbrook, og det er aldrig virkelig fornuftigt heller.

    Chandler Hutchison var ikke god til Chicago Bulls. Han kommer tilbage fra en langvarig skade. Hutchison registrerede en rating på 8,8 spiller effektivitet sidste sæson. Hvad Bulls nu har er en fuld offseason for recovery for Hutchison, der har meget mere støtte til at lykkes. Han skulle gøre det bedre, når han satte på Chicago Bulls trøjer i sommer liga. Bulls fik den første runde pluk, de plejede at tage Hutchison, da de har brug for ham til hurtigt at blive en solid rotationsspiller.

    NBA gratis agentur periode begynder at komme til afslutning. Det kan være udmattende for Bulls at vente på NBA-udkastet til at komme sammen. Chicago lavede ikke for mange store ungdomsbevægelser i sommer. Imidlertid forbliver de iført nba trøjer en af ​​ligaens mest lovende unge rosters. Selv om tyverne tydeligt har en stærk offseason, skal de holde sig sunde for at vinde prisen.

    Verwante Tags

    nba trøjer Chicago Bulls trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!