Andre Iguodala tilføjer dybde på vingen

  Danuel House får muligvis sin startopstilling i Houston Rockets til sidst. Selvom han kæmpede for den første sæson i troppen, fik han en forventet mulighed i marts. Han fik imidlertid en fodskade under kampen med Warriors. Men nu er han klar til at have et stort år med det nye look Rockets.

  Det er blevet rapporteret, at Houston Rockets har bebudet at fratræde kontrakten med Nene. Spilleren skal have på sin nba trøjer og vinde mindst 52 spil for kontroversielle incitamenter. Men de fleste omkring ligaen anser det ikke for sandsynligt, at Nene rent faktisk får nogen bonus. Rockets begynder deres nye sæsontræningslejr den 28. september.

  James Harden er en dominerende NBA-spiller og har været tvunget til at være en leder på banen siden han ankom til Houston Rockets. Men der er spørgsmål til hans forsvar og ledelse efter en skuffende afslutning. Dog vandt han endelig MVP i sæsonen 2018 for at bevise sig meget på banen med sit ubesværede spil. Nu er hans hovedfokus at vinde flere mesterskaber med Rockets.

  Houston Rockets står overfor Toronto Raptors den 8. og 10. oktober. Men først skal de starte deres træningslejr. Det siges, at mindst 18 spillere vil modtage nye Houston Rockets trøjer og deltage i lejren. Andre Iguodala er en af ​​spillerne, der har tiltrukket sig interesserne hos de raketter, der har brug for mest hjælp på vingen.

  Verwante Tags

  nba trøjer Houston Rockets trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!