Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Chicago Bulls vil ære Luol Deng

    Chicago Bulls annoncerede, at vagten Tomas Satoransky ville starte over Kris Dunn, der har sin kontrakt løbet for det sidste år. Kris Dunn vil beholde sin nba trøjer og komme fra bænken for Bulls. Han er fokuseret på at skaffe den anden enhed op og er nødt til at stole på Bulls 'engagement over for ham. Træner Jim Boylen sagde, at manden har et stort hjerte for holdet. Dunn har været konsekvent med at sige, at han ville acceptere enhver rolle.

    Coby White er den mest involverede rookie fra Bulls i år. Men den mest involverede spiller er vagten Tomas Satoransky, som er en af ​​de potentielle breakoutkandidater for den kommende sæson. White var en af ​​tilføjelserne til point Guard dybden for holdet. Og han kunne også finde sig i en tre-vagtenhed. Det er en god, ung lineup og starter en sjov kampagne sammen. Bulls føler sig fulde af selvtillid til de følgende kampe.

    Luol Deng har valgt at gå på pension som Chicago Bull, efter at han var en fast inventar i 10 sæsoner. 34-åringen har tilbragt størstedelen af ​​sin karriere med Bulls. Han elsker Chicago Bulls trøjer og alt på holdet. Han blev samlet udkast til syvende af Bulls i 2004, men blev handlet til Cavaliers i 2014. Bullerne vil ære ham og vil huske hans All-Star-karriere for evigt.

    Verwante Tags

    nba trøjer Chicago Bulls trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!