Durant havde opretholdt en mild kalvestamme

  NBA historie vil længe huske Golden State's 104-99 sejr over Houston Rockets onsdag. Krigerne har scoret Rockets med blot seks point over alle i de fem spil hidtil. Golden State fortsatte med at sikre en 104-99 sejr og 3-2 serie bly. Kerr var så tilfreds med sit hold, men glæden vil være midlertidig. De har bekræftet, at Durant kun havde opretholdt en mild kalvestamme. Durant vil sandsynligvis tage af sin nba trøjer og være ude for resten af ​​denne playoff-serie.

  Golden State har næppe brugt sin bænk denne serie, men har nu ikke givet noget valg. Det betyder, at succes eller fiasko vil falde på skuldrene Curry, Thompson, Green og Andre Iguodala igen. De gamle krigere skal sætte på deres Golden State Warriors trøjer og prøve deres bedste mod raketterne. Et tab kunne have betydet, at dette var det sidste spil i den hellige arena. Mens Golden State nu har en 3-2-serie bly, går den tilbage til Houston.

  Det ville være vanvittigt at tro, at tabet af Durant ikke vil påvirke deres afstand. Fokus på den blotte playoff-effekt af Durants nylige usikre status er grave nok. Uden Durant bliver det afgørende, at de skubber tempoet, værdsætter ejendele og træffer smarte beslutninger. Men i det mindste, takket være de gamle Warriors tilbagevenden, kommer Oracle Arena til at komme til endnu et spil.

  Verwante Tags

  nba trøjer Golden State Warriors trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!