Kyle Kuzma forventer at have et stort år

  Los Angeles Lakers ser ud til at spille en revolutionerende basketballstil. Holdet fik sin anden superstjerne i Anthony Davis for faktisk at bygge en noget dyb vagtliste. Den største signering var DeMarcus Cousins, der var en af ​​de bedste spillere i ligaen. Kyle Kuzma kunne være en elite sjette mand for Lakers denne sæson. Det betyder, at Lakers kunne have tre massive spillere i den store domstol, der viser holdet har talentet til virkelig at skabe noget specielt.

  Kawhi Leonard kom ikke med i Los Angeles Lakers. Han var det største navn i gratis agentur, der i sidste ende overleverede nba trøjer og underskrev en tre-årig, $ 104 millioner kontrakt med Clippers. Nu ser det ud til, at Clippers vil være en stor trussel mod Lakers denne sæson, og vi vil sandsynligvis se en stor rivalisering mellem Lakers og Clippers. Alligevel har Lakers deres store liste over at vinde NBA mesterskabet.

  Kyle Kuzma forbereder sig på sin anden NBA-sæson. I mellemtiden ser Lakers ud til at være på vej tilbage til NBA-prominence. Kuzma forventes at bære en ny Los Angeles Lakers trøjer og spille en stor rolle i genopblussen, og han forventer at have et stort år. Han føler sig heldig som en del af en konkurrent så tidligt i sin karriere. Spilleren fejrede sin 24-årsdag onsdag og modtog en lektion i korrekt ernæring.

  Verwante Tags

  nba trøjer Los Angeles Lakers trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!