Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Lakers fokuserer sig selv og ser ikke andre som rivaler

    Los Angeles Lakers tabte et spil med 114-111 til Brooklyn Nets. Selvom det ikke gik godt i starten for Nets, bærer de deres nba trøjer for at vinde dette spil. Men Lakers har stadig nogle positive ting. LeBron James og Anthony Davis så godt ud i spillet. Rajon Rondo var også den bedste offensive spiller. Lakers gjorde det konkurrencedygtigt at besejre nettene.

    Det bliver en spændende sæson for Los Angeles Lakers, da de endelig legitimt kan kæmpe for en NBA-titel. Zach Norvell forventes at være deres diamant i det uslebne. 21-åringen har underskrevet en kontrakt med holdet og har snart modtaget sine nye Los Angeles Lakers trøjer. Anthony Davis håbede også, at unggutten skulle slutte sig til holdet. Norvell var fremragende i træningslejren, men han vil ikke spille for meget for Lakers denne sæson.

    Lakers deler en by, en bygning og jagter et mesterskab denne sæson med Los Angeles Clippers. Alle ser de to hold være rivalerne. Men Lakers Danny Green synes ikke det. Han har nægtet enhver rivalisering mellem de to hold. Han sagde, at de bare behøver at forblive sunde og gøre tingene på den rigtige måde. Faktisk forventes de to hold at være to af de bedste hold i ligaen.

    Verwante Tags

    nba trøjer Los Angeles Lakers trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!