Lakers holder nr. 4 i denne sæson

  Det har været en skør få uger for Los Angeles Lakers. Den uforudsigelige tilbagetrækning af Magic Johnson, trænerens skift og succesen med udkastet til lotteri, har alle ført til hidtil usete spekulationer og prognoser. Nogle siger, at holdet desperat har brug for at tilføje en anden stjerne, og holdet skal gøre alt, hvad de kan for at vinde nu, mens LeBron James stadig er på eller nær toppen af ​​sit spil. Mens den anden er meget mere optimistisk om, hvor franchisen er på vej.

  Los Angeles Lakers holder nummer 4 i 2019 NBA Draft. Det ser ud til Darius Garland og De'Andre Hunter er to perspektiver i tankerne. Ryger har også antydet, at Lakers var interesseret i at underskrive Trevor Ariza tilbage i december. Med nba trøjer vil Ariza være en god tilføjelse, og Lakers bør ikke tøve med at tilbyde ham et års aftale. Uanset hvad der måtte være, har Lakers ingen grund til at forpligte sig til noget i ugerne frem til den 20. juni.

  Kyrie Irving og LeBron James vil måske genforene efter en skuffende slutning af denne sæson. Det ville være sjovt at se dem spille spil i samme Los Angeles Lakers trøjer. Uden Magic Johnson kunne det let føre de øverste gratis agenter for at fjerne Lakers. James kan også påvirke handelsmarkedet og han bør være mere end nok til at imponere deres top free-agent mål.

  Verwante Tags

  nba trøjer Los Angeles Lakers trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!