Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    LeBron og Davis kunne overtale spillere til at deltage i Lakers

    Lakers opgav tre spillere for at bringe Davis tilbage, hvilket gør backcourt til det tyndeste område. Isaac Bonga er den eneste vagt på rosteren. J.J. Redick er en skydningsvagt, der kan være et potentielt mål for Lakers. Han har i gennemsnit en karrierehøjhed i scoring de sidste to år, som har været en afgørende del af Philadelphia 76ers-holdet. Selvom han ikke er den bedste, er forsvaret, kunne han være tilføjelse af vagt.

    For Los Angeles Lakers vil LeBron James og Anthony Davis være dem, der primært håndterer rekruttering af gratis agenturer. Lakers fans ved ikke engang, hvilken Los Angeles Lakers trøjer Anthony Davis vil bære. Men de to stjerner gør det til at overtale spillere til at gå til Los Angeles. Lakers har sikkert brug for at åbne det nødvendige dækrum for at kunne tilføje en tredje superstar. De kan være favoritter til at vinde en titel næste år.

    Lakers vil stort set skabe nok cap plads til at tilbyde en maksimal kontrakt. Kawhi Leonard bliver en friagent den 30. juni, og Lakers vil efter sigende gøre et stærkt løb ved at underskrive ham. De håber bare Leonard vil foretrække deres nba trøjer. Selv om The Los Angeles Clippers forbliver den øverste kæmper for Kawhis tjenester næste sæson, mener Lakers, at de også har et stærkt skud. Men holdet skal finde ud af en måde at skabe en tredje max slot til spilleren.

    Verwante Tags

    nba trøjer Los Angeles Lakers trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!