Philadelphia 76ers udkast til admiral Schofield

  Philadelphia 76ers har underskrevet Isaiah Miles, men betingelserne for aftalen blev ikke afsløret. Miles spillede for Limoges CSP sidste sæson. Han var kendt som en trussel fra tre-punkts rækkevidde og har en vis alsidighed som en combo fremad. Han optrådte i fire kampe sidste måned for Orlando og spillede tidligere for Philadelphia. Spilleren har tilbragt de sidste tre sæsoner med at spille i udlandet. Miles modtog sine Philadelphia 76ers trøjer, som forventes at konkurrere mest i G-League for Sixers.

  Philadelphia 76ers har deres anden enhed nået det stærkeste punkt allerede. De fratrædte både Ennis og Scott, der var i stand til at spille netneutral basketball i et slutspil. En bedre anden enhed skulle hjælpe Philadelphia ganske lidt i den ordinære sæson. Sixers har en MVP-kandidat, der kommer fra sin bedste sæson endnu. Han havde den bedste sæson i sin karriere til dato sidste år. Embiid er en dynamisk interiørscorer og er blevet et enormt vigtigt stykke til Filadelfias overtrædelse.

  Philadelphia 76ers udkastede Admiral Schofield, der er i det 42. samlede valg i NBA-udkastet i 2019. Admiral Schofield har tidenes bedste basketballnavn. Han bragte sine nba trøjer, der ville have været den tredje spiller på Sixers fra Tennessee. Selvom han ikke er en bedre spiller end James Ennis nu, har han plads til at vokse. Sixers har annonceret deres plan for forsæsonen. De møder et kinesisk hold den 8. oktober.

  Verwante Tags

  nba trøjer Philadelphia 76ers trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!