Søndag markerede Heats bedste offensiv præstation

  Intet hold i NBA har været bedre end Miami Heat i løbet af de sidste dusin spil, når det kommer til sejre og tab. Fans i trøjer miami heat er meget stolte af deres team. I løbet af Miami Heats fjerde sejr i deres nu fem-win sejre, blev holdets indsats belønnet med en pinch of fortune. Som en del af hold og individuelle begivenheder fordelte flere varmeapparater feriegaver til de mindre heldige i South Florida.

  Miami holdt sin modstander under 100 point for det femte på hinanden følgende kamp, ​​mens Orlando sluttede med 91 point på 41,4 procent skudt. Mens varmen er blevet slået sammen med Charlotte Hornets for sjette plads i den østlige konference, er de også kun to spil forud for 10th-stedet Magic.

  Søndag markerede med andre ord Heat's bedste offensiv præstation i løbet af denne 12-spils succes. Men Heat også pålagt deres vilje på Milwaukee, der anvender zone forsvar, der skiftede Bucks vægt på lovovertrædelse. Brug af nba trøjer, Miami kunne lære af Torontos center situation, flipping Adebayo ind i en Ibaka-lite mens funderer Whiteside i en Valanciunas-lignende rolle.

  Verwante Tags

  trøjer miami heat nba trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!