Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Andre Drummond siger, at Nets skal vinde de næste to kampe

    Raymond Green og Kevin Durant skabte overskrifter tirsdag, da KD kaldte Greens holdning om Steph Curry over for dobbelthold i NBA-finalen "100 % falsk."

     

    Draymond Green sagde, at Kevin Durant iført NBA Trøjer fik dobbelthold syv gange så meget som Stephen Curry gjorde i 2017 og 2018 NBA-finalerne. Durant kaldte det "100% falsk" efter hans opfattelse.

     

    Greens oprindelige pointe var, at Curry NBA Trøjer ikke har en Finals MVP delvist fordi han så så mange flere dobbelthold end Durant under Warriors' 2017 og 2018 mesterskabssæsoner.

     

    Durant og Irving iført NBA Trøjer var medlemmer af henholdsvis Golden State Warriors og Celtics, før de begge traf beslutningen om at forlade og slutte sig til Nets. Om eftermiddagen den 30. juni 2019 skrev Kevin Durant på Instagram, at han ville forlade Golden State Warriors. Dagen efter gjorde Kyrie Irving det officielt, at han ville forlade Boston Celtics som en ubegrænset fri agent.

     

    Efter en mesterklassepræstation mod Milwaukee Bucks i 2021 Eastern Conference Semifinals, indgik Kevin Durant en forlængelse på 4 år/$198 millioner med Brooklyn Nets, der starter næste sæson.

     

    Fokuser i stedet på den seneste fantastiske ting, Golden State Warriors Trøjer har gjort, siden Durant rejste, og drejede hurtigt med en aldrende og skrantende kerne og genåbnede deres mesterskabsvindue ved at blande deres særskilte kultur og filosofier med erfaringer, de lærte under deres otte år lange rejse med træner Steve Kerr.

     

    Selv under Durant-æraen i Golden State blev Warriors' angreb bygget op omkring virkningen af ​​Currys tyngdekraft. Som en sidebemærkning var Durant utvivlsomt den bedste spiller på banen i de to finaler, han vandt og fortjente Finals MVP-priser. Durant er blevet ved med at gå frem og tilbage med fans i flere timer nu, mens Warriors forbereder sig på endnu en NBA-finaleserie, der begynder på torsdag.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!