Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Andrew Wiggins yder en utrolig præstation i spil 5

    Følelsesprocessen er afsluttet. Alt sammen med 2-2 i NBA-finalen, kæmper Boston Celtics og Golden State Warriors nu om en bedst af tre om mesterskabet. Celtics havde en chance i kamp 5, men de blev ved med at begå turnovers, missede straffekast og lod dommerne genere dem.

     

    For bare to sæsoner siden sluttede Golden State Warriors Trøjer med den dårligste rekord i Western Conference på 15-50, og nu er de på nippet til deres fjerde titel med denne gruppe siden 2015 efter deres sejr på 104-94 over Boston Celtics i Kamp 5 i Chase Center mandag aften.

     

    Dette gør underværker for Currys arv og for at bringe hans skeptikere til tavshed (hvis der findes en sådan art), og det har alle Warriors bundet op i finalen på trods af det underordnede spil fra nogle i rotationen.

     

    Andrew Wiggins iført NBA Trøjer var rigtig MVP for denne kamp med 26 point, 13 rebounds, to assists og et par steals. Første gang All-Star Wiggins har været en vigtig bidragyder hele eftersæsonen, men denne seneste præstation kan have været hans bedste. På trods af at han gik 0/6 fra dybet, sluttede Wiggins med 26 point og 13 rebounds på 52% fra feltet.

     

    Warriors NBA Trøjer er overvældende favoritter til at løfte trofæet for, hvad der ville være fjerde gang siden 2015 på vej ind i de sidste to kampe med 3-2, især med kamp syv tilbage i bugten, hvis det er nødvendigt.

     

    Golden State NBA Trøjer har også små kanter i field goal-procent (44,9-44,2), offensive rebounds (40-39) og færrest turnovers (59-60), mens Boston har været en smule bedre i lavede straffekast (57-50) ) og samlede rebounds (171-167).

     

    Med sejren kan Curry and the Warriors lukke denne serie ude i TD Garden torsdag aften i spil 6.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!