Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Bam Adebayo sænker Heats bom igen

    I aften besejrede Miami Heat Atlanta Hawks x-x. Miami har nu slået Atlanta i otte ud af de sidste ni kampe, de to hold mødte. Miami Heat-centeret Bam Adebayo skyder et layup forbi Atlanta Hawks-angriberen Onyeka Okongwu under anden halvdel af en NBA-basketkamp søndag den 27. november 2022 i Atlanta.

     

    Adebayo i basketball trøje  begynder at bevise, at tvivlerne tager fejl. Han havde 32 point og otte rebounds i Heats 106-98 sejr søndag mod Atlanta Hawks.

     

    Det var en sejr, der kom i det fortsatte fravær af Jimmy Butlers basketball trøje, samt skadesfraværet af Duncan Robinson, Gabe Vincent og Nikola Jovic.

     

    Tyler Herro i basketball trøje  havde 11 point, 10 assists og 11 rebounds, og Max Strus havde 16 point for Heat, der oversteg Atlanta 34-21 i den tredje for at tage ansvaret for spillet. De gik på et 10-2-løb tidligt i perioden for at gøre det til 65-64 på Kyle Lowrys venstre fløj 3, og Atlanta var bagud resten af ​​vejen. Det var Miamis første føring, siden det blev 3-2.

     

    Efter at være bagud med ni point ved pausen, lagde Miami Heat Trøjer vægt på at angribe tidligt i skuduret og få bolden i lakken. Bam Adebayo tog over og fik 32 point og otte rebounds.

     

    John Collins førte Atlanta med 23 point og 14 rebounds. Hans modpart, Trae Young, fik en varm start, inden han blev kold. I løbet af anden halvleg skød Young 12,5 % fra feltet, og holdet skød 15,8 % fra dyb.

     

    The Heat, som var nr. 1 i Eastern Conference, der gik ind i sidste års eftersæson, ser ud til, at de endelig begynder at få det sammen efter at være blevet bremset af skader.

    Verwante Tags

    basketball trøje

    Reacties

    Note: HTML is not translated!