Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Bey slog franchiserekorden sat af Joe Dumars i 1994

    Saddiq Bey tog karrieren på 51 point i Detroit Pistons' sejr på 134-120 over Magic torsdag aften, og fortsatte det, der allerede har været en voldsom måned med individuel scoring i NBA.

     

    Pistons startede denne kamp hårdt, da de var nede med 9-0 tidligt, og Marvin Bagley forlod kampen 1:09 inde i kampen efter at have taget sin 2. offensive fejl. Med otte sekunder til at spille før pausen modtog Saddiq Bey iført NBA Trøjer bolden efter en offensiv rebound og drænede en højbuespringer over Ignas Brazdeikis' strakte arm. Den første del af 2. kvarter var lavere score, men det skyldtes hovedsageligt, at begge hold manglede flere skud i modsætning til at spille bedre forsvar.

     

    I første halvleg havde Bey allerede en karriereaften med 30 point, inklusive seks 3-pointere. På Pistons' sidste besiddelse af spillet, fik Bey bolden, og Magic forfulgte ham, og lavede begge frikast, og selv Magic-fansene med NBA Trøjer serenadet Bey.

     

    Pistons spillede uden førende målscorer Cade Cunningham og Jerami Grant, men Bey mere end kompenserede for det ved at mere end tredoble sit scoringsgennemsnit på 15,8 point pr. kamp. Sejren knækkede en fire-kamps tabsrække for Detroit.

     

    Bey med nr. 41 Detroit Pistons Trøjer spillede et spil-high 39 minutter og skød 17-af-27 fra feltet, herunder 10-af-14 fra tre-point rækkevidde. Han tilføjede ni rebounds, fire assists og tre steals. Hans sidste 3-pointer for natten - et skridt tilbage med 1:09 tilbage i den fjerde - gav en franchiserekord sat af Joe Dumars i 1994.

     

    Samlet set har der været 17 50-points kampe i denne sæson, og Bey iført nr. 41 NBA Trøjer er den 13. spiller, der udfører bedriften og matcher den mest i en sæson i NBAs historie.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!