Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

Blazere kommer bagfra for at besejre Bulls 112-107

Portland Trail Blazers brølede tilbage fra et 20-points underskud for at slå Chicago Bulls 112-107 onsdag aften i Moda Center.

Jusuf Nurkic i NBA Trøjer tilføjede 18 point og 12 rebounds for Blazers, der var bagud med 20 i første halvleg, men forbedrede til 7-1 hjemme. Larry Nance Jr. fortsatte sit stjernespil med måske sin bedste kamp i en Portland-uniform (16 point, 9 rebounds, 3 assists, 3 steals), og Robert Covington i Portland Trail Blazers Trøjer fik 10 point til Trail Blazers.

Chicago førte 63-43 sidst i første halvleg og 63-48 ved pausen. Blazers fik Bulls' føring i tredje kvartal og kom ind i det fjerde bagud med 85-81. Lillards 3-pointer satte Portland foran 102-98, og Nurkic i NBA Trøjer dunkede for at forlænge den. Chicagos fordel nåede 20 på to straffekast af Caruso med 1:22 tilbage i halvlegen, før Portland scorede de sidste fem point. Blazers scorede ikke et field goal i de sidste to minutter, men kom til fejllinjen, hvor de var perfekte.

Larry Nance Jr. hørte bestemt hjemmefansene i Portland Trail Blazers Trøjer råbe hans navn, da han sænkede et par straffekast med 12 sekunder tilbage for at hjælpe Trail Blazers med at slå Bulls. Sejren flyttede Blazers (8-8) tilbage til .500 på sæsonen og forbedrede deres hjemmerekord til 7-1.

Trail Blazers tilsluttede sig 44 procent fra feltet, inklusive 11 af 31 (35,5 procent) bagved buen. De får et par dage fri, før de er værter for Philadelphia 76ers lørdag aften kl. Stillehavet.