Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Boston Celtics' Robert Williams er utilgængelig til senere kampe

    Boston Celtics center Robert Williams III - et anker i ligaens bedste forsvar - fik en meniskrivning i venstre knæ, meddelte holdet mandag. Selvom Williams ikke er et kendt navn endnu, havde hans NBA Trøjer en chance for at blive en central figur for Boston, hvilket ville have brug for ham til at komme igennem Kevin Durant, Joel Embiid og Giannis Antetokounmpo for at nå finalen.

     

    Williams fravær er blevet stemplet som "ubestemt", men den spirende stjerne vil angiveligt savne mindst "adskillige uger". I nogle tilfælde er atleter i stand til at genoptræne og undgå operation i resten af ​​en sæson, men det er ikke en mulighed for Williams.

     

    Skaden kommer på et brutalt tidspunkt for et stigende Celtics-hold, der i øjeblikket kæmper om nr. 1-frøet i Eastern Conference. Williams' NBA Trøjer er blomstret op til en af ​​de mere effektive fælgbeskyttere i NBA, der ligger nummer to i blokke per kamp.

     

    Williams, iført Boston Celtics Trøjer, har været en enorm del af et dominerende liga-bedste forsvar. "Han sagde, at det ikke engang var et specifikt spil, han husker," sagde Celtics-træner Ime Udoka efter sejren, "men [han] kom ud af kampen ... gik åbenbart tilbage for at blive tjekket ud og var i en ret lang periode. lidt smerte."

     

    Williams besidder fremragende hånd-øje-koordination til at blokere eller prikke til bolden med begge hænder. Og med quick-twitch acceleration er han i stand til at lukke huller på et øjeblik.

     

    Celtics har været væsentligt bedre i begge ender med Williams' NBA Trøjer i spillet, men de vil håbe på at erstatte hans produktion med det, Al Horford, Daniel Theis og Grant Williams leverer.

     

    Med Time Lord ude vil trioen Grant Williams, Daniel Theis og Al Horford blive lænet kraftigt op ad. Så hvor sikre skal C's fans være i gruppens evne til at udfylde tomrummet?


    Reacties

    Note: HTML is not translated!