Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Boston Celtics slog Miami Heat 100-96 i kamp 7

    Der var bump undervejs - ligesom den ordinære sæson - men Celtics overvandt Heat i en spændende 100-96 Game 7-sejr for at vinde Eastern Conference Finals. Det er første gang siden 2010, at C'erne fik en plads i NBA Finals, da de skal tage imod Warriors.

     

    Miami NBA Trøjer skød 7-for-45 bag tre-point-linjen, og Jimmy Butlers knæskade har tydeligvis påvirket ham. Han sluttede med kun 13 point og seks rebounds, mens Bam Adebayo scorede 18 point og snuppede 10 boards. Bostons unge duo Jayson Tatum og Jaylen Brown kombinerede for 47 point i en lavt scorende 93-80 sejr.

     

    Miami NBA Trøjer pressede hårdt efter en langsom start, men førte aldrig, tabte for første gang i fem kamp 7 i Erik Spoelstras karriere og tabte tre kampe i en slutspilsserie for første gang i franchisehistorien.

     

    Marcus Smart iført Boston Celtics  Trøjer ser ud til at have taget sit kolde stræk - to 3-pointere i tredje kvartal, og han er oppe på ni point siden pausen. Celtics' føring er op til 14 point.

     

    Boston er i NBA-finalen for første gang siden tabte til Los Angeles Lakers i 2010. Kamp 1 mod Golden State Warriors er klokken 21.00. Torsdag aften i San Francisco.

     

    Warriors NBA Trøjer, der forsøger at genoplive et dynasti, der havde været på pause, forfølger deres fjerde mesterskab i otte sæsoner.

     

    For Celtics er det i år 22. gang, at franchisen er kommet til NBA-finalen, men først siden 2010. Celtics vil se efter at søge deres første titel siden 2008.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!