Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Bucks' Kris Middle går glip af Celtics-serien med klasse 2 MCL-forstuvning

    Khris Middleton led skaden i kamp 2 i Milwaukees første runde-serie mod Chicago Bulls - Bucks afsluttede serien i aftes, besejrede Bulls 116-100 og vandt serien 4-1 - og holdet bemærkede straks, at han havde revurderes om to uger.

     

    Manglende Middleton Milwaukee Bucks Trøjer ville være et brutalt hit for Bucks. Middleton har en lang historie med at torturere Celtics med store kampe, men selv bortset fra hans historie, er Bucks meget afhængige af deres anden stjerne for at tage presset af Giannis Antetokounmpo.

     

    "Der er ingen fornemmelse af, at han vil blive revurderet efter to uger og så pludselig være tilbage til træning og være klar til at spille," sagde Wojnarowski med NBA Trøjer. Bucks-assistent Mike Dunlap tweetede, at Middletons fravær vil være en stor sag, men bemærkede også, at playoff-livet ikke er retfærdigt.

     

    Vi vidste alle, at det ville være svært for Milwaukee Bucks at gentage i år, selv med fuld styrke, men nu har de lige fået endnu et slag mod disse forhåbninger, da det ser ud til, at Khris Middletons MCL-skade er alvorlig nok, at han iført NBA Trøjer vil savne hele Boston Celtics-serien.

     

    Med Middleton NBA Trøjer ude startede Bobby Portis de sidste tre kampe vs. Chicago, og scorede tocifrede point i hver kamp. Jayson Tatum og Jaylen Brown vil have mere gunstige matchups at udnytte.

     

    Ikke at have Middleton i blandingen til både at beskytte Tatum og give ham nogen at holde styr på, kan give Celtics et forspring på omkredsen i serien. Middleton blev nummer to på Bucks i scoring med 20,1 point pr. kamp, ​​tredje i assists efter 5,4 kampe og nummer to i steals med 1,2 pr. kamp i den ordinære sæson.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!