Caris LeVert skulle være en nøgle til Brooklyn Nets

  Brooklyn Nets har Kevin Durant og Kyrie Irving, der er fremragende i mellemhøjsituationer. Durant er de mest elektrificerende scorere denne liga, og han har forbedret sig i mellemtonen i Brooklyn Nets trøjer. Og hans holdkammerat Kyrie Irving er den anden spiller, der har det godt på dette område. Han skød en ret effektiv 49,6 procent fra en sæson siden. Deres tilstedeværelse sætter holdet direkte, der er konkurrencedygtigt for mesterskabsudøvere.

  Nettene har interesser i at underskrive Carmelo Anthony, der stadig er en gratis agent. Det siges, at Kyrie Irving og Kevin Durant arbejder for at skubbe holdet til at underskrive Anthony. 35-åringen kunne være en tilføjelse til vagtplanen, og hans karriere kunne blive genoplivet i Brooklyn. Hans nba trøjer er forberedt. Holdet vil sandsynligvis spille slutspil denne sæson til underskrivelsen af ​​Kevin Durant og Kyrie Irving.

  Brooklyn Nets har bekræftet, at Wilson Chandler står over for en suspension af 25 spil for at have krænket ligaens antimarkotika-program. Han var en af ​​spillerne, der skulle underskrive med Brooklyn i et år i sommer. Caris LeVert har fornyet sin kontrakt med Brooklyn Nets i et flere år. Han optrådte 168 optrædener i sine sæsoner med Nets. LeVert var aggressiv og konsekvent, der kunne være en nøgle til Brooklyn's potentielle mesterskab, selv uden en aktiv Durant. Hans genunderskrivelse vil se ham som en stor del af dette holds fremtid.

  Verwante Tags

  nba trøjer Brooklyn Nets trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!