Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Cavs nederlag Mavs 103-97 for at undgå winless preseason

    J.R. Smith scorede 19 point og Cleveland Cavaliers undgået en winless preseason med en 103-97 sejr over Dallas Mavericks mandag aften. Jeg tror, ​​at mange mennesker til at se kampen og slid Billige NBA Trøjer.

    De Cavaliers, der har haft flere centrale aktører sidelinjen af ​​skader i træningslejr, ender udstillingen sæsonen med en 1-6 record. Kevin Kærlighed, spiller sin anden preseason spillet efter dislocating sin venstre skulder i sidste sæsons playoffs, scorede 10 point med fire rebounds i 23 minutter. Og de bærer Cleveland Cavaliers Trøjer ser meget cool.

    MAVERICKS: John Jenkins scorede 26 point, men Dallas faldt til 0-5. ... Dirk Nowitzki, også spiller i sin anden preseason kamp, ​​scorede 13 point og havde fire rebounds i 23 minutter.

    CAVALIERS: Matthew Dellavedova scorede 13 point. ... Kærlighed scorede seks point i 13 minutter søndag mod Toronto.

    Star ur: Cavaliers træner David Blatt sagde LeBron James '' absolut '' vil være klar til sæsonåbningen. James, der fik en anti-inflammatorisk skudt i ryggen i sidste uge, har ikke spillet i de sidste fire preseason kampe.

    Quotable: Stillede før spillet om to winless hold, der spiller hinanden, Dallas træner Rick Carlisle sagde, '' Vi har ikke vundet et spil, og vi vil gerne vinde et spil. Cleveland har ikke vundet et spil. Jeg er sikker på, de gerne vil vinde en, også. Som preseason kampe gå, det er noget interessant. ''

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Cleveland Cavaliers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!