Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Celtics beholder Malik Fitts indtil næste sæson

    Celtics beholder Malik Fitts indtil næste sæson


    Celtics blev enige om en aftale med Malik Fitts om at beholde 6-fod-8-angriberen i Boston resten af ​​sæsonen, meddelte holdet tirsdag. Boston Celtics fortsætter med at foretage bevægelser i udkanten af ​​deres liste, og støtter op om åbne pladser, der blev efterladt ledige efter en byge af aftaler med deadline. Fitts og Kelan Martin, der begge havde underskrevet et par 10-dages aftaler med Boston, så disse aftaler udløbe mandag aften.


    Malik Fitts har ikke fået meget tid på banen, siden han kom til Celtics, men fans iført NBA Trøjer har bemærket den energi, han giver i form af konsekvent spektakulære fejringer.


    Fitts, iført nr. 24 Boston Celtics Trøjer, sluttede sig oprindeligt til Celtics den 23. februar - hans første af to 10-dages kontrakter med holdet - og konkurrerede i to kampe i løbet af det tidsrum. Han har optrådt i to kampe for Celtics i garbage time og havde i gennemsnit en halv rebound pr. kamp på tværs af disse to meget korte optrædener.


    Efter i første omgang at være gået ud af Saint Mary's uden draft i 2020, fik Fitts med en stor NBA Trøjer i tre kampe med Clippers i 2020/21 og optrådte i 14 kampe for L.A.'s G League-hold.


    "Jeg har tidligere set Malik iført en NBA Trøjer på St. Mary's, så jeg er lidt bekendt med disse fyre," sagde Ime Udoka i februar, da han blev spurgt om Fitts og Martin. Det ser ud til, at frontkontoret godt kan lide, hvad de ser i Fitts, som på 6-fod-8 og kun 24 år gammel, stadig er ung nok til at se sit spil vokse med den mulighed, som Celtics angiveligt udvider. Fitts ses også som en engageret forsvarer, der bruger sin størrelse og mobilitet til at vogte sin gård.


    Fitts er hjemmehørende i Californien og har spillet i syv kampe med Salt Lake City Stars i NBA G League i 2021-22, og produceret 15,1 point på 40,0 % skydning, 6,0 rebounds, 2,0 assists og 1,0 steals på 29,7 minutter.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!