Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Celtics' Danilo Gallinari var bekymret for en alvorlig knæskade

    Celtics-angriberen Danilo Gallinari blev diagnosticeret med en revet menisk efter at have pådraget sig en tilsyneladende knæskade i Italiens FIBA ​​World Cup-kvalifikationskamp mod Georgien lørdag.

     

    Selvom det ikke er en ideel situation for et hold, der gjorde tilføjelse af dybde til en prioritet efter at være kommet til kort i NBA-finalerne, kan fraværet af ledbåndsskade begrænse den tid, Gallinari misser på grund af skaden.

     

    Skaden er særligt hård for Gallinari af et par forskellige årsager. Han så meget frem til at repræsentere Italien ved sommerens EuroBasket. Derudover har Gallinari i NBA Trøjer i sin alder kun så mange konkurrencer tilbage på landsholdsniveau for Italien.

     

    Italiens cheftræner Gianmarco Pozzecco sagde, at han frygtede, at Gallinari rev hans venstre ACL. "Jeg håber og beder til, at intet dårligt vil komme ud. Det var... det er en ære at træne ham. Jeg så smerte i hans øjne", tilføjede Pozzecco.

     

    Gallinari i NBA Trøjer underskrev en to-årig aftale med Celtics i sidste måned. Han var blevet givet afkald på San Antonio Spurs efter at være blevet erhvervet i en handel fra Atlanta Hawks tidligere i offseason.

     

    Tidslinjen for genopretning for en revet menisk kan variere betydeligt afhængigt af, hvor betydelig riften er, og hvordan skaden behandles. Vi bliver nødt til at vente på yderligere opdateringer om Gallinari for at få en fornemmelse af, om hans genopretningsproces vil tage uger eller måneder.

     

    Det bliver interessant at se, om Boston Celtics Trøjer signerer en anden veteran frem for at dække for Gallinari, mens han genoptræner.

     

    Bekymring om, at det kunne være den samme ACL Gallinari i NBA Trøjer, som allerede er blevet opereret, kom straks til at tænke på, efter at Celtics-angriberen haltede af banen, men kort efter kom beskeden om, at hans ledbånd virkede stabile.

     

    Gallinari, 34, er 6-fod-11 og optrådte i 66 kampe med Hawks i sidste sæson, med et gennemsnit på 11,7 point og 4,7 rebounds, og skød 38 procent fra banen.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!