Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Celtics kommer tilbage på sporet, da de er værter for Washington Wizards

    I de seneste tab til Bulls og Cavaliers syslede Celtics i stræk i første halvleg, men så betydelige føringer forsvinde.

     

    Mod Wizards i søndags, i en overbevisende 112-94 sejr, byggede de en kommanderende pude og gav aldrig op. Ikke enhver offensiv besiddelse var uberørt, og de havde nogle pauser undervejs, men den defensive intensitet vaklede aldrig.

     

    Jayson Tatum i basketball trøje havde 23 point, inklusive fem 3-pointere, og Malcolm Brogdon tilføjede 21 point fra bænken for at hjælpe Boston med at undgå sit tredje tab i træk.

     

    Orlando Magics store mand Jonathan Isaac i basketball trøje missede hele 2020-21-sæsonen på grund af et overrevet venstre forreste korsbånd i hans venstre knæ, som blev påført under NBA-genstarten hos Disney og missede derefter sæsonen 2021-22 efter en mindre højre baglårsskade under genoptræning.

     

    Dette er den første af 3 kampe mellem disse to hold i denne sæson. De mødes igen i Boston Celtics Trøjer den 27. november og møder op i Washington den 28. marts. Serien mellem disse hold var uafgjort 2-2 i sidste sæson, hvor hvert hold vandt én gang hjemme og én gang på udebane. Celtics fører serien samlet hele tiden 196-119 og 103-44 hele tiden i Boston.

     

    Boston basketball trøje gik 33-19 i Eastern Conference-spil og 28-13 hjemme i sæsonen 2021-22. Celtics havde i gennemsnit 24,5 assists per kamp på 36,7 lavede field goals i sidste sæson.

     

    Celtics sluttede sidste sæson som nr. 1 i defensiv rating og ligger nr. 1 i effektiv field goal rate og sand skudprocent. Deres liste er dyb og har topstjerner.

     

    Tatum har også en sæson af MVP-kaliber. Celtics har det bedre defensive hold og har flere kvalitetssejre. Boston er 41-38-1 ATS som favorit siden sidste sæson.

     

    Verwante Tags

    Boston Celtics

    Reacties

    Note: HTML is not translated!