Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Celtics slog Heat 127-102 for at uafgøre Eastern Conference-finalerne

    Boston Celtics vendte tilbage på en stor måde torsdag aften, da de sejrede til en dominerende 127-102-sejr over Miami Heat i kamp 2 i Eastern Conference-finalerne. Jayson Tatum scorede 27 point, Marcus Smart og Jaylen Brown havde hver 24 og Boston Celtics dominerede første halvleg

     

    Grant Williams iført Boston Celtics Trøjer scorede 19 point for Boston, som brugte et 17-0-løb sent i første kvartal - drevet af fem 3-pointere i løbet af seks besiddelser - til at tage kontrollen.

     

    Celtics slog Miami med tre runs - et 17-0 burst i det første kvarter, efterfulgt af 9-0 stretch og 21-8 i det tredje - på vej til en pause på 70-45. 21-8-udbruddet var godt for en topføring på 29 point.

     

    Boston NBA Trøjer var bagud med 10 i det første kvarter og overgik derefter Miami 60-21 i løbet af de næste 18 minutter - en vending på 39 point, der endte med at føre til en pause på 70-45.

     

    et 12-2-løb sent i kvartalet af Celtics NBA Trøjer genoprettede en 27-points kant. Føringen var 96-71 i den fjerde, og resultatet var aldrig i nærheden af ​​at være i tvivl resten af ​​vejen.

     

    "Drenge er stolte og så på en gylden mulighed, som vi lidt tabte (i kamp 1) og troede, at vi kunne gøre det meget bedre," sagde Udoka. "Og det gjorde vi i aften."

     

    Jimmy Butler iført NBA Trøjer førte Heat med 29 point og seks rebounds, men han fik ikke meget hjælp. Gabe Vincent, der sluttede med 14 point, var den eneste anden starter i dobbeltcifre.

     

    East Finals går nu til Boston for de næste to kampe. Celtics gjorde, hvad de skulle i Miami, da de nu har hjemmebanefordele fremadrettet.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!