Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Celtics slog Heat 93-80 for at vinde fra NBA Finals

    Efter to af deres mest forfærdelige offensive opvisninger i sæsonen, står Miami Heat over for eliminering på udebane. Jimmy Butler skød 7 for 32 i spil 4 og 5 i Eastern Conference-finalerne, og duoen Kyle Lowry og Max Strus skød sammenlagt 1 for 28.

     

    Det var åbningen af ​​en mulighed for Boston Celtics Trøjer, der er blevet fuldt ud realiseret, da de har skubbet Miami Heat til randen efter en 93-80 Game 5-sejr i onsdags og en 3-2 serieføring.

     

    Celtics NBA Trøjer spillede ikke godt i første halvleg, men de blev heller ikke slået dårligt. Miami Heat spillede bedre, men de kunne ikke helt ryste Boston.

     

    I 2012 Eastern Conference-finalerne kom Celtics hjem fra Miami med en 3-2-føring og en chance for at lukke serien i kamp 6. Så leverede LeBron James en all-time rettidig præstation på 45 point, 15 rebounds og fem assisterer og overgår Bostons tre store af Kevin Garnett (12), Ray Allen (10) og Paul Pierce (9) alene.

     

    De to holds NBA Trøjer mødte hinanden i Eastern Conference Finals i 2020, og Heat vandt den serie for at nå hele vejen til NBA Finals i NBA's boble i Orlando, Florida. De tabte dog til LeBron James og Los Angeles Lakers i NBA-finalen om mesterskabet.

     

    Celtics har i øjeblikket en føring fra tre kampe til to i bedst af syv-serien, med kamp 6 planlagt til fredag ​​aften i Boston. Jaylen Brown scorede 25 point, Jayson Tatum tilføjede 22 og Celtics er nu en sejr fra NBA-finalen.

     

    Jimmy Butler iført NBA Trøjer spiller på et ben, et ømt knæ stopper hans evne til at komme ud af et hopskud eller komme forbi forsvarsspillere. Efter at have gået til fejllinjen 26 gange i spil 1 og 2, har Butler været der seks gange i de seneste tre konkurrencer.

     

    Om nødvendigt vil Game 5 være den 13. juni i San Francisco, Game 6 den 16. juni i Boston eller Miami, og Game 7 den 19. juni i San Francisco.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!