Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Charlotte Hornets vinder over Orlando Magic

    Charlotte Hornets dirigerede torsdag aften den short-handed Orlando Magic 128-101 for at komme tilbage på rette spor efter to skæve tab.

     

    Selvom Hornets NBA Trøjer allerede har låst den sidste play-in plads i Eastern Conference, har Charlotte stadig noget at spille for, da 2 sejre og 2 Atlanta Hawks tab ville bringe Hornets i nr. 9.

     

    Spillet omfattede en skubkamp mellem flere spillere i fjerde kvartal med Hornets op med 25 point, hvilket resulterede i at Orlandos Robin Lopez og Admiral Schofield med NBA Trøjer og Charlottes Montrezl Harrell blev udstødt.

     

    Hornets byggede en føring på 23 point i første halvleg og forblev i kontrol resten af ​​vejen. Charlottes Cody Martin dunkede over Wagner tidligt, og flere Hornets, inklusive P.J. Washingtons NBA Trøjer, begyndte at snakke skrald fra sidelinjen.

     

    En langsom start på anden halvleg for Hornets tillod Orlando at gå på et 8-0-løb ud af omklædningsrummet og reducerede deres underskud til 12 point, 70-58. LaMelo Ball med Charlotte Hornets Trøjer blændede med en game-high 26 point på 10-af-21 skydning, otte rebounds, ni assists og fire steals i sejren. Rozier sluttede med 22 point, otte rebounds og tre assists. Kelly Oubre Jr. fik i alt 16 point og seks rebounds, og Montrezl Harrell havde 14 point (6-6 FG).

     

    The Magic går ind i kampen som den 15. seedet i Eastern Conference med en rekord på 21-59 i de 80 kampe, som de har spillet i indtil videre i denne sæson. The Magic er gået over i 4 af deres sidste 7. Afslutningen var ikke en lykkelig en, men ingen kunne benægte, hvor stor en spiller, center Dwight Howard var under hans embedsperiode med Orlando Magic.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!