Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Chicago Bulls træner siger, at han skal sænke forventningerne til Patrick Williams tilbagevenden

    Chicago Bulls angriber Patrick Williams bærer No.44 NBA Trøjer vender tilbage mandag aften mod Toronto Raptors for at spille i sin første kamp siden han blev opereret i håndleddet i oktober, sagde holdet søndag. Williams, der blev opereret i slutningen af ​​oktober, kan spille i begge ender af en back-to-back mod Raptors og Bucks. Williams har ikke spillet siden den 28. oktober. I den kamp fik Williams et forskudt håndled og overrevne ledbånd i samme hånd/håndled.

     

     

    Chicago (41-29) har haft det svært efter All-Star pausen og har kun vundet tre kampe siden den 24. februar. En af de mest naturligt atletiske unge spillere i NBA, han vil give Bulls den form for fysisk imponerende tilstedeværelse, som de desperat har tiltrængt i frontbanen, siden han fik sit håndled ud af led tilbage i oktober.

     

    Selvom han med NBA Trøjer begyndte sæsonen i startopstillingen, forventes Williams at vende tilbage i en reserverolle med et minuts begrænsning. Javonte Green og Derrick Jones Jr. har spillet godt i hans fravær, og træner Billy Donovan indikerede for nylig, at han ikke vil skynde Williams tilbage i startopstillingen. hvis vi vil have ham til at vise mere af den aggressive offensive tankegang, er det den perfekte mulighed at komme til check-in fra bænken.

     

    Vi skal ikke forvente, at Williams med Chicago Bulls Trøjer fuldstændigt vender det seneste manuskript for dette Bulls-hold, men der er ingen tvivl om, at han er en af ​​de mere naturligt talentfulde og atletiske spillere på denne liste.

     

    han Bulls sidder i øjeblikket på 5. pladsen i Eastern Conference-stillingen, da slutspillet varmes op i de sidste uger af den regulære sæson.

     

    Vi ved nu, at han, der bærer NBA Trøjer, straks vil starte denne kommende fire-kampsuge med sine holdkammerater mod Toronto, som er front-end af et back-to-back sæt, der inkluderer en matchup i Milwaukee på tirsdag.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!