Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Cleveland Cavaliers og TT stadig fastlåst

    Før den nye sæson fra begyndelsen af ​​træningslejr kun en uge, mange hold har klar. Fans også forberede Billige NBA Trøjer. Men Cleveland Cavaliers og begrænset fri agent Tristan - Thompson om forskellene mellem kontrakten pris forblev på 14 millioner $.

    Hvis Cleveland Cavaliers Trøjer og Thompson ikke kunne nås inden udgangen af ​​denne uge at forny, kan Thompson vælge at underskrive en etårig tilbud værd $ 6.9 millioner dollars kontrakt, og derefter vente til sommer næste år til at blive en ubegrænset fri agent. Sidste måned, Thompsons agent Ricky - Paul har sagt, at hvis den endelige TT underskrevne kontrakt tilbud, så vil han ikke overveje Cavaliers kontrakt om sommeren næste år.

    Det er værd at nævne, at Thompson og LeBron - forholdet James mellem det gode, og de har den samme agent. James har sagt offentligt, at Thompson skal ende sin karriere i Cleveland. Men nu, har James Thompson og ikke gribe til forhandlinger med Cavaliers. Han ikke kun opgav en række muligheder åbne for Cavaliers lægge pres på, men ikke offentliggøre relevante kommentarer i sociale medier.

    Givet mellem Cavaliers og Thompson har plads nok til at nå til enighed, sagen (James trådte i) stadig ønsker at ske.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Cleveland Cavaliers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!