Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Cleveland Cavaliers og varme begyndte at konkurrere seks

    Ifølge "Cleveland Plain Dealer" rapporterede, at Cavaliers forsøger at bruge backup center Brandon - Haywood kontrakt i bytte for den Clippers bænk målscorer Jamal - Jamal Crawford. Samtidig, Miami sæt også hans seværdigheder på den tidligere bedste sjette mand. I senere år, basketball bliver mere og mere populært blandt unge, og mange mennesker har Billige NBA Trøjer.

    Crawford, 35, har 15 års NBA bold, han er en combo vagt, i stand til at score i tillæg til deres udenfor, kan han skabe målchancer for holdkammerater. Desuden havde han en af ​​de bedste hænder i ligaen. I dag i et interview, selvom Crawford sagde hans nuværende fysiske tilstand er meget god, men han kan ikke tale om den potentielle mulig transaktion. "Jeg er 100 procent rask, og motiveret, og jeg var klar til næste sæson." Crawford sagde. "Jeg tror, ​​jeg kan spille en breakout sæson."

    Det forlyder, at muligheden for Cavaliers denne sommer for at forny JR- Smith har været meget lille. Tidligere JR fravælge det sidste år af kontrakten og blive en fri agent. Cavaliers i NBA-finalerne var Golden State Warriors 4: 2 fejet, savnede 2015-2016 sæsonen mesterskabet. Selv om de tabte, Cleveland Cavaliers Trøjer er mange fans favorit.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Cleveland Cavaliers Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!