Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Curry hjælper muligvis ikke Golden State Warriors i slutspillet

    Warriors går ind i NBA-slutspillet med en sejrsrække på fem kampe. Klay Thompson har fundet sig selv, Draymond Green er vendt tilbage til formen, og Jordan Poole bliver ved med at gøre sin bedste Steph Curry-efterligning.

     

    Warriors' playoff-løb er lige ved at begynde, men der er altid tid til byttesnak med Golden State. Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry iført NBA Trøjer kan vende tilbage til fuld træning i denne uge, da han kommer sig efter et forstuvet ledbånd og et knogleblåt mærke i venstre fod. Curry afsluttede den regulære sæson med gennemsnit på 25,5 point, 6,3 assists og 5,2 rebounds over 64 kampe.

     

    Warriors spiller om mesterskaber, og den første forhindring på deres måde er en serie i første runde mod Denver Nuggets NBA Trøjer, som begynder på lørdag. Og der er ingen garanti for, at de kommer til at have Stephen Curry i begyndelsen af ​​deres syv-kampe playoff-serie i første runde mod Denver Nuggets.

     

    Currys status vil naturligvis være en kritisk faktor for, hvor længe Warriors' postseason-løb varer. Træner Steve Kerr med NBA Trøjer sagde tirsdag, at Curry er "dag-til-dag", men vil ikke passe til Warriors i eftersæsonen, før han har scrimmaged.

     

    Warriors havde en rekord på 1-6 uden Curry's Golden State Warriors Trøjer fra den 20. til 30. marts, og afsluttede derefter sæsonen med en sejrsrække på fem kampe for at sikre sig nr. 3 i Western Conference. Warriors' bedste femmandsopstilling efter netvurdering har været Curry, Poole, Wiggins, Kevon Looney og Otto Porter Jr.

     

    Selvom Warriors har en solid ung kerne af spillere, skal Warriors gøre alt, hvad de kan for at prøve at vinde inden for det lille vindue, der er tilbage for Curry, Klay Thompson og Draymond Green. Fra Warriors' perspektiv ville Gobert hjælpe dem defensivt, men det er sandsynligvis ikke den ideelle sidste brik til et mesterskab.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!