Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Curry scorede 34 point fra bænken på mindre end 25 minutter

    Da han kom fra bænken i Warriors' dominerende 126-106 sejr over Denver Nuggets i kamp 2 i deres første runde playoff-serie, fik Curry iført NBA Trøjer 34 point på 12-af-17 skydninger og tilføjede fire assists, tre rebounds, et steal og en blokering.

     

    Curry, Poole og Thompson skiftedes til at fjerne Denver-forsvaret med pull-up 3'ere, drives til kurven og back-cuts, mens Green viste sin all-time elite basketball IQ og færdigheder i begge ender.

     

    "Du laver visse skud, føler dig en smule anderledes og mere normal, og der kommer flere følelser frem, især med det afskedigelse," sagde Curry iført Golden State Warriors Trøjer, efter at Warriors havde slået Nuggets.

     

    Nikola Jokic havde 26 point og 11 rebounds, før han blev kastet ud med 7 minutter tilbage efter en anden teknisk teknik og blev holdt tilbage fra en dommer, efter hans første tekniske kom med 2:31 tilbage i den tredje.

     

    "Curry er den bedste sjette mand nogensinde i slutspillet," sagde Nuggets cheftræner Mike Malone med NBA Trøjer. "Den farligste fyr på gulvet er den fyr, der lige har sendt bolden, og Steph Curry er legemliggørelsen af ​​det.

     

    Curry behøvede kun 23 minutter for at notere en spilhøjde på 34 point og +32 plus/minus fra bænken. Thompson iført NBA Trøjer sluttede med 21 point på 9-af-19 skydninger, mens Poole fulgte op på sin fantastiske playoff-debut med 29 point på 10-af-16 skydninger, inklusive 5-af-10 fra 3, otte assists og fem rebounds.

     

    Det spiller ind i den måde, Warriors altid har grebet angreb på under Steve Kerr: at bruge off-ball-skærme, gøre brug af fejlretninger, skære bagdøren, tvinge svære valg i den defensive ende på grund af overengagementerne rettet mod Curry 35 og 40 fod ude.

     

    Det var flest point scoret af Warriors i et tredje kvartal af en playoff-kamp, ​​siden Steve Kerr blev ansat som holdets cheftræner i 2015.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!