Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Demarre Carroll sluttede sig til trænerteamet for Milwaukee Bucks Team

    Milwaukee Bucks har ansat den tidligere NBA-spiller DeMarre Carroll og den tidligere Utah Jazz-assistenttræner Vince Legarza som assistenttrænere.

     

    DeMarre Carroll iført NBA Trøjer, en 11-årig NBA-veteran, der optrådte i 578 karrierekampe med Memphis, Houston, Denver, Utah, Atlanta, Toronto, Brooklyn og San Antonio, har også sluttet sig til Budenholzers stab som assistenttræner.

     

    På Twitter skrev Carroll i NBA Trøjer, at han "er begejstret for at skygge for en af ​​de bedste trænere i ligaen! Han har været en mentor gennem hele min karriere. Tak til Coach Bud og Milwuakee (sic) Bucks-organisationen for at give mig denne mulighed for assisterende coaching. Lad os gå!"

     

    Under Budenholzer spillede Carroll i Milwaukee Bucks Trøjer den måske bedste sæson i sin karriere som medlem af Hawks 2014-2015, der gik efter en 60-sejret regulær sæson, med et gennemsnit på 12,6 point, 5,3 boards, 1,3 steals og 39,5 procent skydning fra tre .

     

    Darvin Ham iført NBA Trøjer forlod Bucks for at overtage hovedtrænerjobbet for Los Angeles Lakers i slutningen af ​​maj, og assisterende videokoordinator og spillerudviklingstræner Schulyer Rimmer, som ofte arbejdede med Giannis Antetokounmpo før kampen, gik med Ham til Los Angeles.

     

    I andre træk forfremmede Bucks Charles Lee fra assistenttræner til associeret cheftræner, forfremmede Blaine Mueller fra chefvideokoordinator til assistenttræner og forfremmede Sidney Dobner fra assisterende videokoordinator til chefvideokoordinator.

     

    En sæson efter at være blevet detroniseret som verdensmestre, anses Giannis Antetokounmpo og Bucks stærkt for at være tilbage på toppen af ​​ligaens titelstridende cirkel for den kommende sæson.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!