Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Den 22-årige vagt Tyler Herro vil være central i Heats interne forbedringsplan

    Tidligere på måneden blev det rapporteret, at Miami Heat-vagten Tyler Herro søger en maksimal kontraktforlængelse. Miami Heat-stjernen Tyler Herro falder et sted midt imellem. Han har blinket med stjernepotentiale på banen, men samtidig har han ikke produceret så meget som nogle spillere med mindre navneanerkendelse.

     

    RJ Barrett og Tyler Herro iført NBA Trøjer er de to forlængelsesberettigede 2019 first-rounders, hvis fremtid ser ud til at være bundet til resultaterne af Durant og Mitchells handelskonkurrencer.

     

    Begge kom ind i NBA som "one-and-done"-udsigter fra kraftfulde colleges, de spiller lignende positioner, og begge spillere har foretaget trinvise forbedringer hver sæson.

     

    I sidste sæson havde Kentucky-produktet i gennemsnit 20,7 point, 5,0 rebounds og 4,0 assists. Herro iført NBA Trøjer skød også karrierehøje 39,9% på 3-point forsøg.

     

    Center Bam Adebayo, 25, og guard Tyler Herro iført Miami Heat Trøjer, 22, vil være i centrum af Heats interne forbedringsplan som stigende stjerner, der kommer efter karrierens bedste sæsoner.

     

    Heat NBA Trøjer er et hold, der klart er på jagt efter en stjerne. Donovan Mitchell og Kevin Durant har tilsyneladende været Miamis to primære mål. Hvis en handel med en af ​​stjernerne blev gennemført, er det meget muligt, at Herro ville være en af ​​spillerne på farten.

     

    det faktum, at Herro er kontraktforlængelse berettiget denne offseason - og ville være en begrænset gratis agent i 2023, hvis ingen forlængelse opnås

     

    Uanset hvad, er den regerende sjette mand af året sikker på at have en lys fremtid, uanset om det er i Miami eller ej. Hvis franchisen har en chance for Durant eller Mitchell, er dette bestemt en grund til at gå videre fra Herro.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!