Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Durants skader kan ændre hans gratis bureau

    Durant sprængte sin Achillessenen under Game 5 i NBA Finals. Durant har vist sig at være en af ​​de bedste spillere i NBA lige nu. Han var på tempo for at underskrive den mest lukrative kontrakt i NBA historie. Krigerne kan angiveligt tilbyde Durant en femårig, $ 221 millioner maksimal kontrakt. Men er det muligt, at han kunne få krigere til at betale sig for et år og derefter hans gratis agentur igen i 2020.

    Uanset hvad Durant æraen vil blive husket med glæde. I løbet af 2019 NBA playoffs er Durant blevet beskrevet som den ubestridte bedste spiller i verden. Holdet ære Kevin Durant ved at uddele souvenir håndklæder til fans. De fleste Warriors-spillere havde også Kevin Durant trøjer med tema under opvarmning. Durant offentliggjort på Instagram Wednesday, bekræfter bruddet og hans succesfulde operation. Sværhedsgraden og timingen af ​​skaden kunne også dybt ændre det frie agentur.

    Holdet blev skylden, at de tvingede Durant til at spille, hvilket førte til hans alvorlige Achilles-skade. Jay Williams mener, at han var "misdiagnosed", som sandsynligvis vil koste ham hele næste sæson. Trykket var monteret på Durant for at spille. Steph Curry udmærket sig uden hans løbekammerat. Durants betydning for den gyldne stat blev endnu en gang sat i stærk lindring. Hvilken nba trøjer skal han iført, når han tager afsted? I øjeblikket fokuserer de på Game 6.

    Verwante Tags

    nba trøjer Kevin Durant trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!