Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Fans vil se Warriors gå videre uden Durant

    Golden State Warriors spiller mod Los Angeles Clippers torsdag aften. Det er ikke overraskende at se Clippers føre spillet på anden enhed. Nogen forudser endda, at krigerne ville blive revet absolut. Som vi kan se, er Golden State ikke længere holdet så stablet, de har en masse ting at finde ud af. Curry spiller stadig en nøglerolle i holdet, men de har ikke de gode forsvarere i fortiden. Og de har ikke Klay Thompson.

    Golden State Warriors står overfor en stor udfordring i den nye sæson. Klay Thompson er fraværende for ACL og Kevin Durant, Andre Iguodala og Shaun Livingston forlod. Masser af nba trøjer var ikke tilgængelige, og de skal finde en anden. De erstatter Durant med D’Angelo Russell. Men holdet har stadig et gigantisk hul i opstillingen. De er nødt til at stole stærkt på Stephen Curry. Thompson kommer sandsynligvis ikke tilbage i år. Det ser ud til, at vi skal vente et stort comeback næste sæson.

    Nogle rookies sidder på bænken torsdag aften. Og Kevon Looney kom også tilbage. Warriors bliver muligvis nødt til at kæmpe for et slutspil. Men nogle tilhængere er ikke pessimistiske over dem. De tror, ​​at Steph Curry vil bære hans ærefulde Golden State Warriors trøjer og skal sammensætte nogle virkelig gode forestillinger til dette hold. De fleste fans forventer at se holdet gå videre uden Kevin Durant.

    Verwante Tags

    nba trøjer Golden State Warriors trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!