Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Golden State vil være vært for flere erfarne gratis agenter til træning i denne uge

    Golden State Warriors henter flere veteranfrie agenter til træning i denne uge, herunder Ben McLemore, Elfrid Payton, Rondae Hollis-Jefferson og Kenneth Faried, fortæller ligakilder til The Athletic.

     

    Formålet med denne uges træning er dobbelt - som Tim Kawakami fra The Athletic tweets, begynder spillerne i øjeblikket på Warriors-listen deres uformelle pre-camp arbejde på holdets anlæg i denne uge, så de gratis agenter, der slutter sig til dem, vil hjælpe med at sikre der er nok kroppe til at spille 5-mod-5 scrimmages.

     

    Warriors NBA Trøjer havde Avery Johnson og Langston Galloway som en del af pre-camp scrimmages sidste sæson. Warriors forventes at udfylde deres åbne plads på træningslejrlisten ud af de gratis agenter, der kommer til Bay Area.

     

    Golden State Warriors Trøjer har ikke mange huller efter at have vundet NBA-titlen, deres fjerde i otte år. Men der er stadig brug for dybde på dette niveau, især med de unge spillere Moses Moody, James Wiseman og Jonathan Kuminga, der ikke er bevist.

     

    McLemore i NBA Trøjer, 29, havde i gennemsnit 10,2 point per kamp for Trail Blazers i sidste sæson, hvilket er hans bedste scoregennemsnit siden hans anden NBA-sæson tilbage i 2014-15, da han var startskuddet for Sacramento Kings.

     

    Warriors NBA Trøjer har i øjeblikket 13 spillere på garanterede kontrakter for sæsonen 2022-23, mens Quinndary Weatherspoon og Lester Quinones indtager holdets to-vejs listepladser.

     

    Warriors mangler etableret backcourt-playmaking-dybde ud over Steph Curry og Jordan Poole. De håber, at Ryan Rollins for nylig, på en flerårig garanteret aftale, er et svar, men han brugte sommeren på at genoptræne fra et fodbrud, der blev opdaget i en fysisk post-draft.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!