Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Golden State Warriors er populær blandt fans

    Golden State Warriors er en populær beat hans hold i NBA Cavaliers efter hans på mesteren i 2014-15 sæson. Også denne grund, Billige NBA Trøjer er bedst sælgende i alle Basketball butikker, fans er stadig i perfekt kriger er nedsænket præstation i NBA finaler.

    I 2014-15 sæsonen, sluttede Warriors med en NBA record 67-15 bedste, de mest vinder i franchise historie. Warriors er afsluttet med en hjemme rekord på 39-2, den næstbedste i NBA var historie. De først i defensiv effektivitet for sæsonen og anden i offensiv effektivitet savner næppe, at Julius Erving førte Sixers ved først at opnå både offensiv og defensiv effektivitet.

    Stephen Curry er uden tvivl krigerhelt i 2014-15 sæson, han var med Golden State Warriors Trøjer og hedder den 2014-15 NBA mest værdifulde spiller. Andre højdepunkter af sæsonen inkluderede Steph Curry bryder sin egen rekord for tre pointers lavet i en sæson med 286. I efterseasonet ødelagde Steph Curry Reggie Miller's rekord på 58 tre pointers i en enkelt postseason med 98th

    Spændende spil og bedste hold er altid fans kan forlade dyb indtryk som Golden State Warriors power Warriors. Forventes i ny sæson.

    Verwante Tags

    Billige NBA Trøjer Golden State Warriors Trøjer

    Reacties

    Note: HTML is not translated!