Golden State Warriors er udmattede

  Golden State Warriors slog bag med 3-1 i 2019 NBA finalerne. Holdet er frustreret, fordi de ikke kan gøre de ting, de normalt gør. I mellemtiden har Durant ikke fuldt ud genoprettet fra sin kalvforstuvning, så han ikke kan bære nba trøjer og komme tilbage. Krigerne har ikke mange justeringer, de kan gøre for deres personale, er begrænset. Raptorsne udmattende krigerne med deres fysiske karakter. Hvad med krigere at besejre raptorer i næste kamp?

  Kevin Durants forestående gratisagentur har været en mere snakket historie end holdet. Imidlertid synes Iguodala sikker på, at tingene vil forblive det samme, går ind i næste år. Iguodala var åben over, at krigerne kan sende ham ud i begyndelsen af ​​sæsonen. Han med Golden State Warriors trøjer garanterede også at Durant vil være tilbage. Men alle kunne ikke ignorere, at selv med beskedne minutter forbliver Kevin Durants tilbage i luften.

  Golden State Warriors og Ticketmaster annoncerede i dag en flerårig fornyelse af deres langvarige partnerskab. Med dette fornyede partnerskab er Ticketmaster blevet det første mærke til at sponsorere alle GSW Ventures mærker. Warriors har bygget Chase Center og sat til at åbne i september. Warriors and Chase Center vil give en sikrere måde for fans at købe, sælge og overføre billetter gennem dette samarbejde.

  Verwante Tags

  nba trøjer Golden State Warriors trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!