Golden State Warriors har brug for nogle ændringer

  Jordan Bell har aftalt en etårig aftale med Minnesota Timberwolves. Aftalen er angiveligt et minimum af $ 1,6 millioner. Bell sagde, at han slog ned flere tilbud for at blive medlem af Minnesota Timberwolves, da han kunne få chancen for at spille mere i klubben. Han sluttede sig til Warriors i 2017 med at spille 57 regular-season spil og nogle gange have en kritisk rolle. Men hans anden NBA-sæson var ikke glat, da han havde en Golden State Warriors trøjer. Denne gang har Bell udtalt håbet om, at han også kan blive nyttig til Minnesota.

  Krigerne gør netop det med Evans, der kører punktet i sommer. Holdet har kun de to point vagter i 2019-20 sæsonen. Stephen Curry og D'Angelo Russell skulle have brug for en back-up. Evans bar nba trøjer og spillede en vis point vagt før, og han har stadig en lang vej at gå til at blive en sand punktvagt. I mellemtiden kan Paschall have det bedste skud ved at revne rotationen som en rookie. Og han er meget mere NBA klar.

  Jimmer Fredette siges at forlade Warriors Summer League holdet. Virkeligheden er, at han aldrig vil være en stjerne i NBA som hans uvirkelige succesrate på college. Han kan ikke have mere spilletid, selv om han er en stjerne i Kina, hvor han plejede at lave næsten 2 millioner dollars om året. Desuden kunne Golden State's dynasti smuldre ned med afgang af Kevin Durant og Klay Thompson's skader.

  Verwante Tags

  nba trøjer Golden State Warriors trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!