Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Golden State Warriors taber til Washington Wizards 123-115

    "Jeg har aldrig rigtig været på et hold, der bliver værre, når jeg er på gulvet," sagde Green med NBA Trøjer efter Warriors' tab på 123-115 til Washington Wizards søndag aften. "Det er sådan set der, vi er lige nu."To uger efter Greens tilbagevenden, og det optur i Warriors' spil er ikke nødvendigvis sket.

     

    Da tabene hobede sig op, hovedsageligt på grund af et faldende forsvar, der var tilbøjeligt til at implosionere, kom Warriors ind i NBA-slutspillet i denne måned, mens de holdt deres håb, holdt vejret og ventede på, at reparationerne helt sikkert skulle komme.

     

    Før han vendte tilbage til gulvet tidligere på måneden, havde Green med NBA Trøjer misset 11 uger og 30 kampe med en diskusprolaps. Greens energi tog sig gevaldigt i anden halvleg -- han samlede alle sine stjålne op i de sidste to kvartaler Green fik i alt syv point, seks assists, fem rebounds og tre steals.

     

    Grøn med Golden State Warriors Trøjer er tydeligvis ikke 100 procent sundt, og det tager altid atleter tid at få deres kondition tilbage efter at have gået glip af længere tid.Men denne forlængede strækning af dårligt spil går ikke ubemærket hen af ​​Draymond selv.

     

    "Uanset hvordan omstændighederne er, så tror og ved jeg stadig, at jeg kan producere fantastiske præstationer, og det har jeg gjort," fortsatte Green med NBA Trøjer. "Det er forventningen til mig selv."

     

    Med dette seneste nederlag er Warriors nu 48-27 og ligger kun 2,5 kampe over Utah Jazz og Dallas Mavericks, som er på jagt efter 3-seedet.

     

    Efter tabet sagde Steve Kerr, at holdet højst sandsynligt vil hvile Klay Thompson, Draymond Green og Otto Porter Jr. mandag aften mod Memphis Grizzlies.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!