Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Golden State Warriors tegner ny spiller

    Kevin Durant vendte op og ned på NBA-verdenen i sidste uge, da han anmodede om en byttehandel fra Brooklyn Nets.

     

    Ifølge rapporter er markedet for Durant stadig ved at tage form.Intet er hugget i sten, men det faktum, at Warriors var et af de første hold, der rygtes, fortæller meget om deres interesseniveau.

     

    Med byttetilbud til Kevin Durant på vej ind, er der rygter om, at NBA-mestrenes Golden State Warriors NBA Trøjer kan være interesseret i at bringe Durant tilbage efter at have spillet der for blot et par år siden.

     

    Golden State Warriors Trøjer meddelte dog, at de har underskrevet Lester Quiñones til en tovejskontrakt.Den 21-årige blev ikke draftet i 2022 NBA Draft i sidste måned, men han kommer efter en solid sæson i Memphis, hvor han i gennemsnit havde 10,0 point pr. kamp.

     

    "Phoenix Suns NBA Trøjer, fra alt hvad jeg har fået at vide, er hans foretrukne destination nr. 1," sagde Charania på The Pat McAfee Show. "Der er et ønske om at spille med Devin Booker, at spille med Chris Paul."

     

    Durant iført NBA Trøjer at vinde en titel hjælper med at slippe af med den latterliggørelse, han lider i øjeblikket. Hans to ringe tæller ikke, fordi han sluttede sig til 73-9 Warriors-holdet. Disse Warriors-hold skulle altid tilhøre Stephen Curry. Nu eksperimentet med Nets og Kyrie Irving har fejlet.

     

    Curry vinder mesterskabet med Warriors. Ud over at vinde titlen var det første gang, at Curry havde vundet finalens MVP (i 2015 vandt Andre Iguodala prisen, mens Kevin Durant vandt den i 2017 og 2018).

     

    Og selvom Durants sidste øjeblikke med Warriors i sæsonen 2018-19 var iskolde, og hans afgang var hurtig, er forholdet mellem ham og visse medlemmer af Golden State stadig i god form, hvilket giver dem plads til at finde ud af eventuelle forskelle og komme tilbage sammen.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!