Golden State Warriors vil se anderledes ud i næste sæson

  I disse dage blev Stephen Curry lidt af den fejrede nyhed om, at Kevin Durants beslutning om at forlade Golden State for Brooklyn. Curry fløj lige til New York-området fra Kina, da nyheden brød op, selvom den allerede var for sent. Han gik der om respekt og tak. Han skulle fortælle Durant, hvor meget han værdsatte ham, og han ønsker Durant lykke og fred. De kan ikke længere være holdkammerater, men de har stadig et ton af respekt for hinanden.

  Det siges, at Durants afgang til Brooklyn skyldtes en stor del for at føle, at han var i Stephen Currys skygge, selvom han tiltrådte i 2016 hurtigt udbetalt udbytte for ham. En kommentar sagde, at alt drama viste manglende respekt for en af ​​de største spillere til at sætte disse nba trøjer på. Golden State Warriors som vi kender dem, forlod ikke. Stephen Curry forbliver under kontrakt i yderligere tre år.

  Krigerne vil se anderledes ud næste sæson. Med Durant forlader vil de dynastiske ambitioner stadig blive bygget på deres oprindelige tre af Curry, Thompson og Green. Stephen Curry trøjer har stadig sin pris. Russell kunne være den slags unge talent, og han vil være i stand til at udfylde Thompson, indtil han er tilbage fra skader. Talisman Andre Iguodala bliver handlet for at passe den kontrakt, Russell har underskrevet.

  Verwante Tags

  nba trøjer Stephen Curry trøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!