Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Grant Williams fremhæver rollen i Celtics-opvarmningen

    Grant Williams spillede uden tvivl den bedste kamp i sin karriere tirsdag aften, hvor han scorede 21 point i karrieren, mens han spillede et fantastisk forsvar på Bucks-stjernen Giannis Antetokounmpo for at hjælpe Boston med at tage kamp 2 i Eastern Conference-semifinalen mod Milwaukee, 109-86.

     

    Williams iført NBA Trøjer har også en selvtillid, som nogle måske vil sige overgår hans evner. Men den selvtillid hjælper den tredje års forward med at blomstre op til en afgørende komponent i Bostons playoffsucces som knockdown 3-point skydespil og eliteforsvarer mod superstjerner som Antetokounmpo og Brooklyns Kevin Durant.

     

    Milwaukee Bucks NBA Trøjer er vært for Boston Celtics til kamp 3 i deres anden runde playoff-serie lørdag eftermiddag i Wisconsin, og til kampen har de annonceret deres første skadesrapport.

     

    Det store spørgsmål er, om Milwaukee Bucks NBA Trøjer kan finde nok scoringer med Khris Middleton ude og Giannis Antetokounmpo holdt i skak. Gennem to kampe har de kun opnået 187 point mod dette stærke Celtics-forsvar.

     

    Boston Celtics White iført Boston Celtics Trøjer gjorde et godt stykke arbejde på dette spil med at blive foran Antetokounmpo, men ikke lade Giannis få kropskontakt med ham. Han ville starte skuespil ved at blive i nærheden af ​​buen, som trak Antetokounmpo ud med ham.

    White var også en stor del af Boston, der pressede tempoet gennem hele kampen for at få Boston let angreb.

    Boston Celtics er blevet mere og mere glade for at hejse 3-pointere op, efterhånden som årets kampagne skred frem, og sluttede med de niendefleste forsøg fra denne række.

    Celtics' cheftræner indikerede efter kamp 1, at han havde ledt efter mere boldbevægelse, men at hans holds generelle skudprofil - som omfattede 50 trepointsforsøg - ikke forstyrrede ham.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!