Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

Grizzlies slog Timberwolves i spil 3

Memphis Grizzlies satte langvarige alarmer i gang om deres mærke af basketballs holdbarhed i slutspillet med et kamp 1-tab til Minnesota Timberwolves, men vendte tilbage med en rungende 28-points sejr i kamp 2 for at slå serien sammen.

Minnesota NBA Trøjer vil forsøge at bevare sin hjemmebanefordel mod Memphis, når serien skifter til Minneapolis til kamp 3 på torsdag.

Kampen startede alle Timberwolves, åbnede med et 8-0-løb og afsluttede kvartalet med en føring på 39-21. Men Grizzlies NBA Trøjer slog tilbage i 2. kvartal og fik føringen ned til 7 ved pausen. Memphis Grizzlies var nede med 21 point til Minnesota Timberwolves med 1 minut og 5 sekunder tilbage i tredje kvartal af kamp 3 torsdag efter en D'Angelo Russell-kørsel.

Alt i alt så kampen et 19-3 Timberwolves-løb, et 15-0 Grizzlies-løb, et 10-0 Timberwolves-løb og til sidst et 23-0 Grizzlies-løb for at udligne kampen i fjerde kvartal. Sejren var den største comeback-sejr i franchise-playoffhistorien.

Ja Morant iført Memphis Grizzlies Trøjer samlede 23 point, 10 assists og ni rebounds i tirsdags, da de andenseedede Grizzlies udlignede deres Western Conference-serie i første runde med én sejr stykket med en 124-96 rout i Memphis.

Memphis var først i både offensiv reboundrate og second-chance points per game (PPG) i den regulære sæson, mens Minnesota NBA Trøjer var 28. i defensiv rebounding rate og 25. i second-chance PPG tilladt.

Mellem begyndelsen af ​​december og slutningen af ​​den ordinære sæson afgav Grizzlies 107,3 ​​point pr. 100 boldbesiddelser, som blev nummer to i ligaen efter kun Celtics (106,7).