Free Shipping on Any Orders -- UP TO 70% OFF.   Any questions CONTACT US, including replace products Or cancel orders.

    Heat End NBA Summer League med Win Over Clippers

    Kyle Allman Jr. scorede 26 point for at føre Miami Heat til en 86-83 sejr over Los Angeles Clippers i NBA 2K23 Summer League lørdag på Cox Pavilion.

     

    Jay Scrubb NBA Trøjer havde 16 point, seks rebounds, to assists og to steals til Clippers (2-3), mens Reggie Perry havde 16 point, seks rebounds og to assists, og Xavier Moon sluttede med 16 point, fire rebounds og to. hjælper.

     

    Allman iført NBA Trøjer tilføjede syv rebounds og seks assists til Heat (2-3). Dru Smith havde 22 point og Jamal Cain slog ind med 11 point og 11 rebounds. Miami scorede Los Angeles med 31-20 i det sidste kvarter

     

    Den 24-årige guard iført NBA Trøjer var holdets bedste offensive spiller denne sommer, tilføjer Winderman, men han har allerede en kontrakt i Frankrig og kan tjene flere penge ved at vende tilbage til Paris Basketball.

     

    Allman iført Miami Heat Trøjer var en af ​​Miamis bedste sommerligaspillere til at skabe fælgpres med sin eksplosivitet, sammen med Javonte Smart, Bouyea og Garrett.

     

    Samlet set viste Kyle Allman Jr. sig derfor i denne første halvdel af juli i sit bedste lys. Og selvom det ikke førte til en konkret mulighed i NBA, gav det ham i det mindste mulighed for at sætte sig ind i spillet i den amerikanske liga. At være klar, i tilfælde af at en mulighed opstår i fremtiden...

     

    Meget fremtrædende sidste sæson i Betclic Elite med Paris Basketball (15 point, 4,6 assists), hvor han vendte tilbage i slutningen af ​​juni for regnskabsåret 2022/23, "combo-guarden" Kyle Allman Jr. spillede Summer League i San Francisco og derefter Las Vegas med Miami Heat.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!